Slavlje u crkvi Dobrog Pastira

Dana 30. studenog proslavile su se dvije obljetnice. Obilježena je 39. godišnjica od osnutka, dok je sama župna crkva Dobrog Pastira proslavila 11. obljetnicu od posvete.
Trodnevnu duhovnu obnovu predvodio je fra Mijo Šarčević, gvardijan Kapucinskog samostana u Varaždinu, a glavno središnje misno slavlje bilo je u petak 30.studenog u crkvi Dobrog Pastira koju je predvodio mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup.
S biskupom Mrzljakom bili su prisutni i preč. Ivan Rak, kancelar Varaždinske biskupije, preč. Izidor Ferek, dekan Zapadnovaraždinskog dekanata, vlč. Josip Đurin, domaći župnik, preč. Mijo Horvat, umirovljeni svećenik inače bivši dugogodišnji župnik Župe sv. Fabijana i Sebastijana te ostali svećenici iz dekanati i mjesne Crkve.
Na kraju misnog slavlja župnik Josip Đurin zahvalio je svim svećenicima i vjernicima na predivnom misnom slavlju. Također, župnik Josip Đurin zahvalio je svim dragim župljanima na donacijama, župnoj Udruzi svetog Vinka Paulskog čiji su se članovi angažirali oko svih crkvenih događanja, ministrantima te župnim zborašima na prevođenju liturgijskog pjevanja. Veliku zahvalnost župnik Josip dao je i svim svećenicima koji su se odazvali na slavlje svete mise, a posebno biskupu Josipu koji se uvijek odazove njihovom pozivu.

Galerija slika misnog slavlja